Legfrissebb bejegyzések

Magyar Állami Vasutak

Magyarország egyik legnagyobb vállalataegyüttese a MÁV csoport a DOQSYS Business Solutions Zrt.-t választotta partneréül operatív beszerzési és szállítói számlakezelési folyamatainak teljeskörű automatizálásához. A rendkívül kompley projekt keretein belül számos rendszerrel integrálódva tettük lehetővé a fenti folyamat költségeinek jelentős csökkentését, valamint más területeken hasznosítható munkaerő felszabadítását.

Elolvasom

IIR Dokumentumkezelési Konferencia

Idén is képviseltette magát a DOQSYS Business Solutions Zrt. a szeptemberben megrendezésre kerülő IIR Dokumentumkezelési konferencia támogatójaként. A rendezvényen izgalmas

Elolvasom

Kiemelt bejegyzés tesztelése

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed inventore, iste beatae laborum temporibus facere odit repudiandae aliquid facilis corporis, animi explicabo sunt placeat recusandae at, doloremque aperiam. Quam, quae!

Elolvasom

Stratégiai beszerzés

Tudja, hogy mi a különbség a stratégiai és az operatív beszerzés között? Kíváncsi rá, hogy mit használnak a világ vezető vállalatai? Tegyük egyszerűbbé a szállítói kiválasztást közösen!

Elolvasom

Operatív beszerzés

Szeretné Ön is átláthatóvá tenni az operatív beszerzés folyamatát? Tudni szeretné, hogy mit használnak a világ legsikeresebb vállalatai? Tárjuk fel együtt az operatív beszerzés költségmegtakarítási lehetőségeit!

Elolvasom