Ariba Contract Management

Ariba Contract Management

Nincs papír, nincs tinta. Csak gyorsabb végrehajtás, több megtakarítás és erősebb szabályozás

Semmi sem teheti egyszerűbbé a szerződések kezelését és a belső szabályok betartatását, mint az Ariba.
Búcsúzzon el a rosszul kezelt vagy akár elvesztett papíralapú szerződésektől és az ezekkel járó megtakarítási és kockázatcsökkentési lehetőségektől való eleséstől! A piacvezető SaaS megoldásokat szállító Ariba szerződésmenedzsment modul segítségével teljes mértékben eltűntetheti a vállalat életéből a papírt és tintát a szerződések megkötésének, kezelésének betartatásának folyamatából. Nem számít, hogy milyen informatikai infrastruktúrával rendelkezik jelenleg, ez a megoldás sokkal hatékonyabb és eredményesebbé fogja tenni a működést.

Az eddig látott leghatékonyabb módszer a szerződések kezelésére

Gyors megtérülés

Élvezze a felhőalapú megoldás gyors megtérülését és alacsony TCO-ját, ami mindig a legfrissebb verzióban áll az Ön rendelkezésére minimális törődést igényelve az IT-től!

Kontrollált folyamatok

Értesítéseket kaphat az előzetesen jóvá nem hagyott szerződéses forma változtatásokról, valamint további segítséget kaphat a nem szokványos szerződések megkötéséhez.

Teljes láthatóság

Legyen jól informált a szerződés teljes élethossza alatt automatikus figyelmeztetések, előre konfigurált vezetői kimutatások és egyszerűen elkészíthető riportok segítségével.

Valós idejű megújítás

Kapjon értesítéseket minden mérföldkőről és hozza ki a legtöbbet az üzleti lehetőségeiből. A megoldás segítségével könnyen megújíthatja szerződéseit minimális időráfordítással.

Erősebb szabályozottság

Maradjon informált a szerződésen kívüli vásárlásokról valós időben nyomon követhető tranzakciókkal, könnyen elkészíthető riportokkal és vezetői kimutatásokkal.

Könnyű használat

Alakítsa ki könnyedén szerződéseit Microsoft World, előre elkészített és előzetesen jóváhagyott sablonok és jogi záradékok segítségével.

Hatékony együttműködés

A webalapú alkalmazás lehetőséget biztosít, hogy minden érintett akár egyidejűleg szerkeszteni tudja a szerződést, közös munkalapon kooperálva egymással.

Központi gyűjtemény

Soha nem többé nem veszíti szem elől az elektronikus rendszerben tárolt szerződéseket, amely ráadásul kitűnő keresőmotorral van felvértezve.

E-Aláírás megtakarításai

Spóroljon meg időt és pénzt a többoldalas szerződések és másolatok aláírásra küldésén és azok szignózásán az e-aláírás, időbélyeg és elektronikus hitelesítés alkalmazásával.

Faltól-falig megoldás

Integrálja a szerződéskezelő megoldást más Ariba modulokkal vagy akár saját ERP rendszerével, hogy teljeskörűen automatizálni tudja folyamatait!

Ablak bezárása

Szerződéskezelés, ahogyan a profik csinálják

Videó

Letölthető anyagok

Ariba Contract Management Datasheet

Töltse le ingyenesen az Ariba Contract Management adatlapját, hogy megismerje a megoldás minden funkcióját, amely segítségével jelentős megtakarításokat érhet el! Amennyiben Ön is szeretné piacvezető megoldások és a világ vezető vállalatainak gyakorlatai alapján optimalizálni beszerzési folyamatait, csökkenteni a számlafeldolgozás költségeit vagy intelligens adatkinyerési megoldásokkal automatizálni dokumentumainak feldolgozását, akkor vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek a Source-to-Pay, azaz a szállítókiválasztástól a szállítóiszámla kifizetésig tartó folyamatok automatizálásában és készséggel állnak az Ön rendelkezésére!