Doqsys blog

“A Source-to-Pay automatizálás szakértője”

Ismerje meg a szállítókiválasztástól a szállítói számlafeldolgozásig tartó folyamat automatizálásának legújabb trendjeit és módszereit! Az itt megjelenő cikkeket olyan beszerzési-, pénzügyi- és vállalatvezetőknek ajánljuk, akik szeretnék növelni a beszerzési, szerződéskezelési vagy számlafeldolgozási folyamataik hatékonyságát, jelentős megtakarítások elérése mellett.

Category icon Kizárva

Magyar Állami Vasutak

published-icon 2017.06.15

Magyarország egyik legnagyobb vállalataegyüttese a MÁV csoport a DOQSYS Business Solutions Zrt.-t választotta partneréül operatív beszerzési és szállítói számlakezelési folyamatainak teljeskörű automatizálásához. A rendkívül kompley projekt keretein belül számos rendszerrel integrálódva tettük lehetővé a fenti folyamat költségeinek jelentős csökkentését, valamint más területeken hasznosítható munkaerő felszabadítását.

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

IIR Dokumentumkezelési Konferencia

published-icon 2016.10.21

Idén is képviseltette magát a DOQSYS Business Solutions Zrt. a szeptemberben megrendezésre kerülő IIR Dokumentumkezelési konferencia támogatójaként. A rendezvényen izgalmas előadást tartott Gergely Ákos, vezérigazgató, aki bemutatta a elektronikus számla kezelésének típusait, azok összehasonlításában megmutatkozó előnyöket és hátrányokat. A digitális archiválás korunk egyik leghatékonyabb eszköze az adminisztratív költségek csökkentéséhez. A centralizált és decentralizált elektronikus iktatás… Tartalom Megtekintése

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

sdafasdfsdfas

published-icon 2016.04.03

asdfasdfasdf asdf asd f asdf d fdssssssssssssssss

Elolvasom
Category icon DoqSys Blog

fffffff

published-icon

fffdasfsdfasdfasdf

Elolvasom