Doqsys blog

"A Source-to-Pay automatizálás szakértője"

Az e-számla fogadás jótékony hatásai

Akár 90%-al csökken a számlák feldolgozásának költsége: Spórolhat a manuális folyamatok kiküszöbölésével, ilyen például a borítékok kinyítása, számlák adatainak begépelése és a megrendeléssel való egyeztetés.

Éljen a korai fizetési kedvezményekkel: 50-60%-a a korai fizetési kedvezményeknek elvesznek a lassú fizetési folyamatok miatt. Az e-számlázás segítségével gyorsabban fel tudja dolgozni a számláit, ezáltal élve a korai kifizetési kedvezmények lehetőségével.

Felügyelje jobban cége cashflow-ját és működőtőkéjét: Az a hatékonyság amit az e-számlázás hozzátesz a folyamathoz, több lehetőséget ad a korai kifizetési programok kihasználásához, valamint lehetőséget teremt egyéb ellátási lánc finanszírozási lehetőségekre.

Csökkentse vagy szüntesse meg a szkennelés és adatkinyerés költségeit: A legtöbb esetben nagyon nehéz elérni a 100%-os e-számlázási arányt. Az új és egyszeri beszállítók gyakran bocsájtanak ki papír alapú számlát, ezért nem beszélhetünk a szkennelési és adatkinyerési költségek teljes megszünéséről.

Az e-számla küldésről olvasna? Itt megtalálja az e-számla küldés előnyeiről szóló cikkünket.

Amennyiben kérdése merült fel az automatizálási folyamatokról vegye fel velünk a kapcsolatot itt.