Doqsys blog

"A Source-to-Pay automatizálás szakértője"

Elindult az invoicehotel.hu

A DoqSys Business Solutions Kft. 2011. szeptember 1-én elindította invoicehotel.hu nevű szolgáltatását, amely a magyar piacon eddig egyedülálló megoldás a beszállítói számlák feldolgozásának automatizálása terén.

Az invoicehotel.hu olyan felhő alapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi a szállítói számlák automatizált feldolgozását a postabontástól egészen a könyvelői végellenőrzésig, illetve e-számlák küldését és fogadását. A szolgáltatás a papír alapú folyamatot váltja ki digitalizálással, illetve a digitális képekről történő automatikus adatkiemeléssel, melyhez a háttérben a legkorszerűbb OCR/ICR technológiát alkalmazza. Ennek eredményeképpen egy sokszorosan hatékony, átlátható és legfőképpen néhány hétről pár napra rövidült, gyors folyamat jön létre a szállítói számlák pénzügyi teljesítésére.

Az invoicehotel.hu szolgáltatás kifejezetten azok számára került kifejlesztésre, akiknek az éves szállítói számlaforgalma az évi 5.000 és 20.000 darab mennyiség között mozog. Ennél a számlamennyiségnél, még nem indokolt saját rendszert vásárolni a magas beruházási és implementációs költségek miatt, hanem a hatékonyabb a szolgáltatási formában történő igénybe vétel. A szolgáltatási forma kialakítása egyedi módon elérhetővé teszi a nemzetközi nagyvállalatoknál alkalmazott legjobb gyakorlat szerinti pénzügyi folyamatokat a hazai vállalkozások számára is.

A csatlakozó ügyfelek havidíjas vagy tranzakció alapú elszámolással vehetik igénybe az invoicehotel.hu szolgáltatást. A szolgáltatás díján felül nincs egyéb hardver költség, nincsenek további licensz díjak, nincsenek egyéb járulékos üzemeltetési költségek.

A DoqSys Business Solutions Kft. a szolgáltatás bevezetését (elsősorban on-line, nyomtatott illetve szakmai rendezvény jellegű) kommunikációs kampánnyal támogatja, amely a szolgáltatással egyidőben 2011 szeptemberében indul.

A DoqSys Kft. 2005 óta működő informatikai rendszerintegrátor, mely az e-beszerzés, e-számlázás és szállítói számlafeldolgozás automatizálás területére specializálódott. A DoqSys által integrált technológiákat a világon piacvezető szoftvercégek fejlesztik, stratégiai partnereink a beszerzési és pénzügyi folyamatautomatizálás terén a Basware (www.basware.com) , illetve az automatizált elektronikus adatkiemelés terén a TIS (www.topimagesystems.com). Megoldásaink jelentős költségcsökkenést, rövidebb átfutási időt, tökéletes átláthatóságot és teljes megfelelőséget biztosítanak Ügyfeleinknek.

A Basware International-t 1985-ben alapították Finnországban. A sikeres működésnek köszönhetőn mára a Basware 12 leányvállalattal és több mint 700 alkalmazottal, valamint 70 viszonteladóval dolgozik szerte a világon. A Basware fő tevékenysége a Purchase-to-Pay folyamatok automatizálása, amelyet napjainkra több mint 1 000 000 felhasználó használ mintegy 50 ország 1 500 szervezetében.
A Basware International-t 2000. óta jegyzik a helsinki tőzsdén. A folyamatos fejlődés és növekedés tette lehetővé, hogy a Basware International napjainkra a világ vezető Purchase-to-Pay szolgáltatójává váljon.