Doqsys blog

"A Source-to-Pay automatizálás szakértője"

Hogyan tegyük hatékonnyá a vállalati beszerzést?

A 2014.szamlafeldolgozas.hu tudásmegosztó portál legújabb modulja, „e-beszerzés a hatékony vállalati beszerzés jövője?” címmel már elérhető az oldalon.

A szállítók kiválasztása és értékelése után sok beszerzéssel foglalkozó szakembernek jelent komoly problémát összehangolni a teendőket, valamint a folyamatban résztvevő kollégákat. Egy nem kellően végig gondolt és kivitelezett folyamat, rengeteg feszültséget tud generálni a vezetők életében. Ezekre a kihívásokra ad megoldást a mostani tanulmány. A problémafelvetés, megoldás, esettanulmány rendszer ezúttal is segíti az olvasót a gondolkodásban.
A modul végén található „édes” esettanulmányban a Ritter Sport csokoládégyárnál alkalmazott megoldásba pillanthatunk be. A közel 50 féle különböző csúcsminőségű csokoládé előállításához, – melyekből naponta mintegy 2,5 millió tábla hagyja el a gyárat -, nagyon sokféle alapanyag, komoly gyártási technológia, azt kiszolgáló energia, karbantartás és logisztika szükséges. A vállalat időben felismerte a beszerzés menedzsment reformjában rejlő hatékonyságnövelési lehetőségeket és meg is valósította azokat.

Ha Ön is kíváncsi ezekre a lehetőségekre, akkor látogasson el a 2014.szamlafeldolgozas.hu oldalra, vagy keresse munkatársainkat ITT.