Doqsys blog

"A Source-to-Pay automatizálás szakértője"

Optimalizálja az utazás és költségmenedzsment folyamatait

Gyors hozzáférés az utazás és költségelszámolásokhoz, a rutinszerű emberi munkafolyamatok lecsökkenése, megnövekedett alkalmazotti elégedettség – mindez elérhető az utazástervező és költségelszámolási folyamatok optimalizálásával.

Az általunk nyújtott szolgáltatás egy sokoldalú automatizálási megoldás az utazástervezés és költségelszámolási folyamatokra, mely javítja a bérszámfejtés pontosságát és csökkenti a megtérülési időt. Az elektronikus dokumentáció és egy belépési felületen keresztül az összes utazási és költségelszámolási adathoz hozzáférhet, felgyorsítva az elszámolási adminisztrációs folyamatokat, aminek hatására az eljárás költséghatékonyabb lesz. Ezen túlmenően, a szoftver lehetővé teszi a jelentések, elemzések készítését, valamint a közvetlen háttérrendszerekkel, a bankokkal és hitelkártya vállalatokkal való integrációt a hatékonyabban ellenőrizhető utazás és költségelszámolásokért.

Utazás és költségnyilvántartás

Az adatok amiket egyszer felvittek a rendszerbe bármikor elérhetőek, a folyamat bármely szakaszában felhasználhatóak. Az utazással kapcsolatos alapadatokat maga az utazó is kitöltheti egy online felületen, ami megkönnyíti a menedzsmentnek a folyamatok ellenőrzését és monitorozását. Ezen a felületen keresztül a vállalati szintű utazás és költség automatizálás egyszerűvé válik.

Mérsékelje költségeit a feldolgozási idő csökkentésével

Az ügyfeleink tapasztalata alapján a megoldásunkkal kétharmaddal tudták csökkenteni az utazási és költségelszámolási folyamatot idő és költség tekintetében, megtakarításokat tudtak ezáltal eszközölni és optimalizálták az egész utazással kapcsolatos folyamatot. Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi szervezeteknél hamar drasztikus megtakarítások lesznek láthatóak, mivel az indirekt beszerzések 20%-át az utazási költségek teszik ki. A megoldásunk könnyen integrálható a pénzügyi, humán erőforrás, bérszámfejtés és archiváló rendszerekkel egyaránt. A nagyfokú automatizáltság javítja az utazási költségek feletti kontrollt és biztosítja a zökkenőmentes útvonaltervezési folyamatot és azok költségelszámolásait.