Partnerek

A Top Image Systems Ltd. (TIS, Nasdaq: TISA) a világ 5 vezető intelligens karakterfelismerés alapú adatkinyerési megoldás fejlesztő vállalatainak egyike a Forrester legutóbbi Wave Reportja alapján.

A Basware Corporation (Basware, HEX: BAS) a világ legnagyobb független P2P (purchase-to-pay, azaz a beszerzéstől a kifizetésig tartó folyamat) automatizálási megoldás fejlesztő vállalata.

Az Ariba ötlete 1996-ban született meg hét egyetemista ötleteként, akik egy kávézóban beszélgettek a beszerzésben elvesztegetett rengeteg időről és pénzről. Erre a problémára kerestek megoldást és meglátták a lehetőséget az akkoriban még relatíve újnak számító internetben. Ezt a két dolgot összekapcsolva született meg a felhőalapú e-sourcing megoldásuk.

A Bravosolution a világ egyik vezető e-sourcing megoldás szolgáltatója, mely 2003-ban kezdte meg tevékenységét Olaszországban, és onnan terjedt el mind az öt kontinensen. A Bravosolution több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az EU közbeszerzési szabályozásával kapcsolatban, számos közbeszerzésre kötelezett szervezet és állami vállalat használja szállítókiválasztási és -versenyeztetési megoldásait minden törvényi szabályozásnak megfelelően.

A Docler cégcsoport tulajdonában álló NetLock az elektronikusan hitelesített üzleti megoldások vezető fejlesztője, szolgáltatója és integrátora Magyarországon. Minősített hitelesítés-, időbélyegzés- és archiválás-szolgáltató, PKI tanácsadó és PKI rendszerintegrátor vállalatként az elektronikus üzleti megoldások technológiai és jogi szakértője, szállítója. A DOQSYS és a Netlock 2009 óta több sikeres projektet valósított meg közösen, együttműködésük pedig az elektronikus adatkezelés biztonságának zálogává vált.

A Zipper Csoport a romániai tranzakciós nyomtatási és elektronikus számlabemutatási piac egyik meghatározó szereplője, évente közel 100 millió számla és banki kivonat küldeményt állít elő kolozsvári és bukaresti üzemeiben. A Zipper szolgáltatásai a dokumentum kompozíciós megoldások és az archiválás köré épültek, amelyeket 2013-ban a DOQSYS-szel kötött együttműködési megállapodás révén egészített ki a Source-to-Pay folyamat automatizálását támogató megoldásokkal.

A First BusinessPost Hungary Kft. (1stbp) a magyarországi és kelet-európai e-számlázás szolgáltatói piac egyik legjelentősebb szereplője, ügyfelei között a fogadói oldalon megtalálhatóak a régió legnagyobb autógyárai, a külföldi oldalon pedig a cégek teljes keresztmetszete a kisvállalkozástól a multikon át a nagy állami vállalatokig.

A Click On Hungary Kft. magyar magánszemélyek által alapított független vállalkozás, mely meghatározó résztvevője a magyarországi folyamat- és dokumentumkezelő-, valamint ügyfélszolgálati piacnak.