Kiemelt referenciák

Az .A.S.A.magyarországi leányvállalatai, az FCC Environment Csoport tagjaként széles körű hulladékgazdálkodási megoldásokat nyújtanak a települések, az ipari, kereskedelmi és kiskereskedelmi szektorok, valamint a háztartások számára. Korszerű járműveiknek, a legmodernebb gyűjtési és tároló rendszereiknek, saját újrafeldolgozó és kezelő telepeiknek köszönhetően biztosítani tudják partnereiknek a környezetbarát, ugyanakkor gazdaságos megoldást a hulladékgazdálkodás terén.

Magyarország egyik legnagyobb vállalataegyüttese a MÁV csoport a DOQSYS Business Solutions Zrt.-t választotta partneréül operatív beszerzési és szállítói számlakezelési folyamatainak teljeskörű automatizálásához. A rendkívül kompley projekt keretein belül számos rendszerrel integrálódva tettük lehetővé a fenti folyamat költségeinek jelentős csökkentését, valamint más területeken hasznosítható munkaerő felszabadítását.

Az Alcoa a világ vezető nyers alumínium és feldolgozott alumínium termelője, továbbá a legnagyobb bauxit-kitermelője és timföldgyártója. Világszerte közel 60 000, Magyarországon mintegy 3500 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport működését Dél-Amerika kivételével globálisan támogató Pénzügyi Adminisztrációs Központ (SSC - Shared Service Center) 2002 óta Székesfehérváron működik.

A BCR (Banca Comerciala Romana, az ERSTE Csoport tagja) Románia legfontosabb kereskedelmi pénzintézete a befektetett tőke (15 milliárd EUR fölött) és az ügyfélkör nagyságát tekintve. Országszerte 551 bankfiókkal, 2100 bankjegykiadó automatával és 13500 POS terminállal vezeti a kereskedelmi tranzakciók számát, tevékenysége kiterjed a lakossági, a vállalati, az eszköz- és ingatlanfinanszírozási szolgáltatások körére egyaránt. A szigorú romániai törvényi szabályozás folyamatos fejlesztésre készteti a bank vezetését.

A Magyar Telekom Nyrt. elkötelezett híve a fejlődésnek. A vállalat beszerzési tevékenységének ered­ményessége nagymértékben hozzájárul az átlátható működéshez. E folyamatok és a támogató technikai megoldások állandó fejlesztése fontos a menedzsmentnek és a dolgozóknak egyaránt. Minél nagyobb egy szervezet, annál nagyobb kihívást jelent számára a működést támogató kis értékű, és nagy gyakoriságú beszerzések hatékony végrehajtása.

A Michelin 1889-es alapítása óta eltelt több mint száz év alatt globális piacvezetővé vált, és ma már 17 országban működő 68 gyárában évente közel 180 millió gumiabroncsot gyárt. A Michelin Csoport 1996-ban vásárolta meg Magyarországon az akkori Taurus vállalatot, melynek története a 19. századig nyúlik vissza. A Taurus integrálása nagyon sikeres volt, a Csoport azóta is komoly fejlesztéseket hajt végre.

Az OT INDUSTRIES komplex energiaipari megoldásokat nyújtó EPC-fókuszú vállalatcsoport. Közel 2500 fős szakembergárdájával és több mint 70 éves tapasztalatával meghatározó szereplői a közép-kelet-európai gáz-, olaj- és vegyiparnak, valamint az energiaipari szektornak. Fő profilja az EPC (Engineering, Procurement, Construction) integrált fővállalkozói projektmegvalósítás, de tervezési, kivitelezési és gyártási szolgáltatásai önállóan, úgynevezett egy üzletágas projektek keretében is igénybe vehetők.

A Raiffeisen Bank International AG (RBI) Ausztria egyik legjelentősebb vállalati és befektetési banki szolgáltatója, egyben Közép- és Kelet-Európa egyik vezető kereskedelmi bankja. A magyar Raiffeisen Bank egyidős a magyar kétszintű bankrendszerrel, a pénzügyi szféra egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője. Eredményeit a hatékonyságot javítva, új termékeket bevezetve, a belső szervezetet folyamatosan megújítva éri el, mindvégig szem előtt tartva ügyfelei magas színvonalú kiszolgálását.