Rólunk

A DOQSYS Business Solutions 2005 óta sikeresen működő informatikai rendszerintegrátor, amely az utóbbi években jelentős szerepet tölt be regionális szinten is a S2P (Source-to-Pay, azaz a szállító kiválasztástól a kifizetésig tartó folyamat) automatizálási megoldások és az intelligens karakterfelismerés alapú adatfeldolgozási szolgáltatások terén.

Ügyfelei között megtalálhatóak a legnagyobb magyar és regionális vállalatok – Pl. MÁV Zrt., Szerencsejáték Zrt., BCR (Román Kereskedelmi Bank), multinacionális cégek (Alcoa, Diageo, FrieslandCampina, ASA) és KKV-k egyaránt.

Automatizálási megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal a vállalati beszerzés és automatizált számlakezelés területén segítünk partnereinknek a költséghatékony, gyors, átlátható és hibamentes folyamatok kialakításában és működtetésében.

Miért érdemes velünk dolgozni?

  • Globális piacvezető megoldásokat szolgáltatunk
  • Lokáció specifikus támogatást nyújtunk magyar nyelven
  • Rugalmasan viszonyulunk az ügyfél igényeihez
  • Szakképzett kollégáink mindenre találnak megoldást
  • Nem félünk tanulni az ügyfeleinktől, hogy jobbá válhassunk

Megoldásainkkal és a regionális szinten szerzett gyakorlati tapasztalatunkkal az Ön cége jelentős költséget takaríthat meg, teljes egészében kiküszöbölhetik a hibákat (esetleges, ötletszerű beszerzések, elveszett vagy figyelmetlenségből késve, illetve tévesen kifizetett számlák, elhúzódó hatósági ellenőrzések, stb.) és kockázatmentesen fordíthat több időt és figyelmet a fő tevékenység feladatainak megoldására.

Ezen üzleti és gyakorlati előnyöket akár felhő alapú szolgáltatásként, beruházás nélkül, minimális erőforrás igénnyel is biztosítjuk.

Amennyiben további kérdései merültek fel cégünkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.