ÚJ Ri3 FEJLESZTÉSI PROJEKT

a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával

A DOQSYS Business Solutions Zrt. „Ri3 – Robotizált Intelligens Információ Irányítási rendszer fejlesztése” tárgyában vezet fejlesztési projektet.
Ennek folyamatáról, illetve státuszáról folyamatosan tájékozódhat oldalunkon.

A kedvezményezett neve: DOQSYS Business Solutions Zrt.
A projekt címe: „Ri3 – Robotizált Intelligens Információ Irányítási rendszer fejlesztése”
A szerződött projekt összköltsége: 375 492 904 forint
A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 168 971 807 forint
A támogatás intenzitása: 45%
A projekt megvalósításának kezdete: 2019.01.01.
A projekt befejezésének dátuma: 2021.12.31.
A projekt azonosító száma: 2018-1.1.2-KFI-2018-00052

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:
Az innovatív „Ri3” koncepció a világon egyedülálló módon ötvözi az OCR/ICR alapú szövegfelismerési funkciókat; a TIS eFlow adatfeldolgozási alapplatformot; a nyelvi és szintaktikai kötöttségektől mentes, szabadon fejleszthető kulcsszó és üzleti szabály tudásbázisokat és a nyilvánosan hozzáférhető adatbázisokat.
Ezekből mesterséges intelligenciát használva, dinamikusan komplex döntéshozatali logikákat alkot. Így képessé válik a beérkező papír alapú vagy elektronikus dokumentumok tartalom alapú osztályozására, irányított és automatikus öntanulásra, prioritások megállapítására és döntések meghozatalára. Lehetővé válik az elektronikus ügyintézés, az elektronikus archiválás és a hiteles elektronikus konverzió automatikus elvégzése.
A rendszer skálázhatóságának és fokozatos kiterjeszthetőségének révén minden korábbinál gyorsabban, pontosabban, költséghatékonyabban és egyben környezetkímélőbb módon alakítja elektronikus információvá a beérkező dokumentumokat.
Az AnyWORKFLOW interfész bármilyen más adatcserére alkalmas rendszerrel integrálható. A rendszer lehetővé teszi, hogy a vállalat teljeskörűen megfeleljen az EU-s és a GDPR-ban foglalt irányelveknek.